top of page

OM

KOMPASS DESIGNBYRÅ - KOMPASS DESIGNBYRÅ drivs av Staffan Thorström i Linköping. 

Målet är att du som kund ska få en produkt eller tjänst som motsvarar dina förväntningar och alltid uppleva ett professionellt bemötande. Detta till ett konkurrenskraftigt pris!

VÄL MÖTT!

"KOMPASS DESIGNBYRÅ ger ett proffsigt intryck. Idérik och lyhörd för kundens önskemål. Trevligt bemötande och snabb leverans."  

Maria Nelsson, Mariazonterapi

"Staffan Thorströms många illustrationer har en genial enkelhet och tydlighet och samtidigt ett varmt och personligt levandegörande uttryck. Boken fyller en viktig funktion på ett vackert sätt. En bok om döden."
Helhetsbetyg: 4.
Eva Lexell Törnblom, BTJ

"Proffsigt utförande, bra service och förståelse för vad kund vill ha."

Sandells måleri

"För ett par veckor sedan inledde vi ett samarbete med KOMPASS DESIGNBYRÅ för att ta nästa steg i vår marknadsföring. Vi kommer inom kort att presentera de filmer som snart är färdiga. Vi kan bara säga att det är ett fantastiskt jobb de har presterat. Vi ser fram emot ett långt samarbete framöver."

Stenholmens Restaurang

"Jag tycker samarbetet har fungerat väldigt bra. Du har varit väldigt flexibel när det varit rörigt och stressigt för oss. Jag tycker även att allt har varit proffsigt och vi har en bra kommunikation sinsemellan."

Steves Restaurang

"Jag kom i kontakt med Staffan på Kompass Designbyrå när jag sökte hjälp med att skapa en logga till min nystartade verksamhet. Jag är väldigt nöjd med Staffans jobb då han snabbt förstod vad jag var ute efter och ett par dagar senare hade jag en färdig logga till ett konkurrenskraftigt pris. Jag kan helt klart rekommendera andra att ta hjälp av Staffan då jag vart mycket nöjd med vårt samarbete!"

Marcus Lönnö, filtreratvatten.nu

bottom of page